Praktikë pranë Veneto Bank

Praktikë pranë Veneto Bank

Veneto Bank kërkon 10 praktikantë ne Tirane dhe 8 ne rrethe, të cilët do të duhet të jenë të profilit Ekonomik.

 

Nëse keni përfunduar studime të ciklit të parë (bachelor), jeni duke studiuar apo keni përfunduar studime të ciklit të dytë në një nga profilet studimore të lart përmendura, jeni të mirëpritur të aplikoni.

June 28, 2017